25-12-2023 Goede Kerstdagen.

De Kerstman komt bij ons nog pakjes brengen. Iedereen brengt wat te eten mee en Dini combineert alles met haar eigen gerecht. Gezelligheid troef onder de kerstboom.

Onze gevleugelde vriendjes en vriendinnen trekken de kar. Gezelligheid kent geen tijd.

Ik kan mij nu al weer verheugen op de aankomsten van onze duiven en de gezamenlijke lunch met ons allen.

Gisteren op kerstavond een heel lekker 6 gangen diner gehad met onze beste vrienden Hans en Gretha. Dini mijn chefkok had niet misstaan als kok in een sterren restaurant. Ze verteld mij altijd dat je koken moet doen met liefde, dat proef je weer terug in het gerecht. Wij hebben een uitgebreide kruiden kast waardoor ze alles erg lekker op smaak kan maken.

Ik rook niet, nooit gedaan, ik drink geen alcohol, ook nooit gedaan, maar heb wel een “buikje”, met dank aan de lekkere kookkunst van Dini die daar veel plezier aan beleeft.