06-06-2022 Bon John Vasterink verzilverd.

In 2021 kocht ik een bon voor een jonge duif van John Vasterink. Reden is simpel, hij zit in de vereniging op de verenigingsuitslag nog veel te vaak voor mijn eerste duif. Mocht je goede duiven willen aanschaffen kijk dan eerst in je eigen vereniging of daar betere duiven zitten. Wij hebben een hele sterke vereniging met veel snelheidspecialisten. Vooral tegen een Strikker, Ophuis en Vasterink is het alle hens aan dek om mijn duiven goed te laten presteren. Daarnaast hebben we een aantal eendaagse fond specialisten maar dat spelletje spelen we nog niet.

John Vasterink, afgelopen zaterdag nog op plek 1 in de vereniging van Chalons.

Maar vorig jaar deed John Vasterink mij het aanbod om een jaar langer te wachten om de bon te verzilveren. Ik zou dan 6 jongen kunnen krijgen waaronder uit zijn Embregts-Theunis duiven welke op zijn kweekhok zitten. Nou daar hoef ik niet lang over na te denken en natuurlijk gekozen voor de 6 jongen maar dan een jaar langer wachten. Vorige week zondag samen met Sabine naar John Vasterink gereden. Na een bak lekkere koffie zijn we naar zijn kweekhok gegaan om zijn kweekduiven te bewonderen. Nou de kwekers glimden je tegemoet, zagen er prachtig uit, strak in het verenpak, mooie kleine kopjes en super gezond. En wat een kwaliteit heeft John Vasterink in zijn kweekhok zitten. John Vasterink gaat alleen voor het allerbeste en hij wil graag veel vroege duiven hebben. Kampioenschappen interesseren hem niet hij gaat echt voor de vroege kopduiven. Als ik zie wat John Vasterink en Frans Strikker hebben bijgehaald aan duiven van liefhebbers met kopvliegers, en ik neem dan ook onze investeringen mee, dan moet het in de toekomst nog een stuk harder gaan met de prestaties bij deze liefhebbers. U bent dus gewaarschuwd.

Onderstaand de stamkaarten van de koppels waar wij de jongen van hebben. Telkens 2 jongen uit het koppel.

De jongen zitten in ons vlieghok en we gaan ze voorbereiden voor de Natour vluchten. De toekomst gaat uitwijzen of er een toppertje bij zit.

John Vasterink hartelijk dank dat je het aandurft om concurrentie te krijgen van je eigen duiven. Sabine en Wim.