06-09-2021 Gezelligheid kent geen tijd.

Het klokken afslaan van de wedvlucht vanuit Arlon was zaterdag vervroegd naar 17.00 uur. Reden hiervoor was dat er om 18.30 uur een buffet aanwezig was ter afsluiting van het duivenseizoen. Gelukkig zijn er veel beperkingen vanwege de corona opgeheven, zodat er weer een gezellig samenzijn georganiseerd kon worden. Ik denk dat we daar met zijn allen ook wel weer aan toe waren. In totaal hadden 39 personen zich aangemeld voor het buffet.

Maar de duiven werden pas gelost om 10.00 in Arlon en de eerste duiven kwamen goed 14.00 terug op hun hok. Aangezien het een lastig vluchtje werd voor de duiven moest ik er om 17.00 uur nog 11 duiven hebben van de 51. Gelukkig kwamen er voor 18.30 uur nog 5 terug en ben ik samen met Sabine nog even naar huis geweest om te kijken of alles goed ging en of alle jongen verzorgd werden. Gelukkig was dat het geval. Nu op de zondagavond mis ik nog 1 redelijke doffer. Wellicht komt hij nog.

Het was heel gezellig en erg lekker. Onderstaand een paar foto,s die dat kunnen bevestigen.

Na het oplezen van de eerste 10 prijswinnaars per vlucht kon het buffet worden geopend.
Een lekker warm en koud buffet.
In gesprek met Gerrit Ophuis en pa Strikker met zijn zoon Frans.
Deze heel gezellige jonge man zoekt nog een leuke duivin. Het mag ook een zwarte duivin zijn als ze maar lief is.

Rest mij om de personen te bedanken die het buffet mogelijk hebben gemaakt. Hartelijk dank daarvoor. Ook het afsluitende toetje viel erg in de smaak. Mooi dat jullie weten dat ik van toetjes hou en er maar liefst 4 heb gehad. Ach ja, pluk de dag, maak lol en geniet van het leven want je bent er maar even.