13-02-2024 Verkoop t.b.v. Make a Wish.

Verkoop jongen 2023 Marc van Nunen
Looptijd 9 februari 18:00 t/m 19 februari 2024 de verkoop loopt af om 21:00 uur. (Doevepeet.nl)

Klik hierop om naar de verkoop te gaan.

Top aanbieding op het allerlaatste moment !!!!!!

Beste Sportvrienden,

Richard Kniest uit Borne is door de familie van Nunen (woonachtig in Emmerich Duitsland en spelend in de afdeling 9) gevraagd of hij deze kleine verkoop voor hun wilde regelen en dat de opbrengst gaat naar het Goede Doel van de organisatie van Make A Wish, die zieke kinderen hun wens en soms laatste wens wil laten uitkomen en deze wens wou Ron van Nunen ook graag laten uitkomen.

Zaterdag 24 december jongsleden kreeg Richard om ’s avonds rond 21.00 een verschrikkelijk bericht dat ’s middags om 16.00 Ron van Nunen was overleden door een noodlottig ongeval, voor de familie maar ook voor Richard was dat een enorme impact op kerstavond en wetende dat hij een paar dagen voor zijn overlijden nog thuis ben hem was geweest en uitgebreid gekuierd heeft over zijn geweldig seizoen met de jongen duiven.

Ron en zijn zoon Marc twee geweldige mensen, Marc de kweker bij uitstek en ook daar een echte specialist in met zijn kennis van duiven en zijn toegepaste ogen theorie. Daar tegen was Ron de speler en alleen met jonge duiven om dat hij dat prachtig vond en daar dan de tijd aan besteden kon, de beste jongen gingen terug naar de kweek hokken en de andere jongen werden dan weg geschonken of voor een kleine prijs verkocht zodat ze andere liefhebbers dan ook konden helpen.

Nu worden de geselecteerde jongen van 2023 verkocht en de opbrengst gaat naar Make A Wish.

Op de kweek hokken bevolken ze top rassen die grote deels rechtstreeks gehaald zijn o.a. Jan Hooymans, Hans Hak, Meindert de Jong, van Loon, Eijerkamp, Leo Heremans, van de Bulck, Stefaan Lambrechts, Koopman en nog de legendarische Janssen Arendonk duiven.

De duiven zitten op dit moment bij de verkoopleider Richard Kniest en kunnen ook daar afgehaald worden (Borne) na de verkoop en wel op vrijdag, zaterdag of zondag (23, 24, 25 Februari) of anders in overleg met de verkoopleider (06-43786320), tevens kan het ook met de koerier, wij hebben goede ervaringen met HDV Koeriers van Henk de Vries (www.hdvkoerier.nl)

Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkoopleider Richard Kniest. (06-43786320)

De gehele opbrengst wordt door Fam. van Nunen geschonken aan het Goede Doel van Make A Wish voor kinderen die erg ziek zijn en een speciale wens hebben.
Kijk op de site van Make A Wish Nederland.