19-10-2021 Mijlpaal 100.000 Bezoekers.

Leuk om te kunnen melden dat mijn site de 100.000 bezoekers heeft bereikt. Gemiddeld bekijkt elke bezoeker 3 pagina,s. Dat kunnen 3 blogverhalen zijn, of dat ze kijken bij onze kweekduiven of eerste prijswinnaars.

Toch altijd mooi dat er een mooie belangstelling is voor mijn blog. Ik hoop en vertrouw er eigenlijk op dat veel lezers er wat van opsteken en dat ze daardoor de duivensport met nog meer plezier mogen beleven.

Ook een dankwoord aan al mijn buitenlandse lezers. Het zijn er veel, heel veel, maar liefst een 40% van de 100.000 bezoekers komt uit het buitenland. Het automatisch vertaal programma op mijn site heeft daar zeker mee te maken en het aantal buitenlandse bezoekers doen toenemen.

Nu vraagt u zich zeker af waar al die niet Nederlandse lezers dan vandaan komen? Ze komen uit maar liefst 138 verschillende landen.

Ik krijg ook steeds meer trouwe lezers die wekelijks mijn blogs lezen. Hartelijk dank daarvoor, ik hoop mijn blogs levendig met veel info en tips maar vooral positief te kunnen blijven schrijven.

Onderstaand het aantal bezoekers per land.