23-08-2021 Een onverwacht beschamende mail.

Onlangs mocht ik de onderstaande mail ontvangen.

Hallo Willem ik zag dat je met de 12-164, die je bij mij haalde, goed gekweekt had. Oa topduif 136.En nog meer kinderen met 1e prijzen.  Uit de moeder vd 781, haalde ik de 354, die leende ik uit met een doffer van mij en gaf direct de 1e NPO Gien 620 km, met 9 minuten voorsprong op team Koopman. Dus 1/2 zus van jou 164 was dit.Deze 1e NPO Gien heb ik op een veiling teruggekocht. Deze 1e NPO dus familie van jou duivin van jou top koppel. De 781 en haar volle zus zorgden ervoor dat ruim in de 40 verschillende liefhebbers 1e prijzen, Teletekst of Asduiven wonnen, met nazaten ervan. Kruisen geweldig. En ik lees dat je weer in opbouw bent en de 164 geen eieren meer legd, en dacht misschien wil je nog een zomerjong uit deze 1e NPO winnaar zelf, zodat je nog weer wat hebt, van 164 lijn, voor de toekomst op het kweekhok, mocht het je wat lijken, dan hoor ik het wel, mvg Alfred 

MIJN ANTWOORD WAS ALS VOLGT.

Hallo Alfred,


Ik had voor 995 euro bij jou 4 duiven gekocht via de veiling. De laatste 5 euro voor de spaarpot van je kind gegeven.


De teleurstelling was zeer groot dat je kort na mijn aankoop gepakt werd voor fraude. In hoeverre zijn de gewonnen prijzen wel echt gewonnen en kloppen de stamkaarten wel. 


Dus vandaar nooit geen contact meer opgenomen.


Gelukkig heeft mij de 12-164 veel vreugde gebracht. Was beslist een goede kweekster. 


Maar ik wil het hier bij laten.


Met vriendelijke sportgroeten,


Wim Willemsen

VERDER COMMENTAAR LIJKT MIJ OVERBODIG.