24-01-2019 Verhuizing naar Hengelo (O) afgerond.

Na de drie geweldige uitslagen op de laatste drie Natour vluchten (Drie maal een PIPA vermelding bij de beste uitslagen) zijn we een drietal weken op vakantie geweest naar Spanje om even bij te tanken en ons voor te bereiden op de aanstaande verhuizing.

Voordien had er een1ste selectie plaatsgevonden van de duiven omdat we naar een nieuw hok toe gaan welke plaatst heeft voor een 24 tal vliegkoppels.

De werkelijke verhuizing stond gepland voor 29 november en ging zeer voorspoedig. De duiven zijn pas verhuist op 17 januari omdat toen het nieuwe Van Zon hok gereed was.

We zullen de duiven volgende week gaan koppelen.

Dit jaar zal dus het belangrijkste zijn om een mooi aantal jongen met ervaring over te houden zodat we volgend jaar een mooie vliegploeg kunnen samen stellen.

We rekenen er echter op dat we een drietal jaren nodig hebben voor de opbouw van een vliegploeg waar we mee kunnen strijden op het hoogste nivo. Eerst maar eens kijken hoe goed het hok is, de eerste voortekenen zijn prima. Volgens mij is de verluchting dik in orde.

We hebben een heel gezellige nieuwjaarsreceptie gehad bij onze nieuwe vereniging De Luchtreizigers. Was top geregeld.

Aangezien we terug gaan van een 50 vliegkoppels naar een 24 vliegkoppels, hebben we nog veel spullen over. Deze komen zeer binnenkort te koop via deze site en via duiven marktplaats.

Wij wensen verder iedereen een goed duiven seizoen toe.

Ps we hebben in 2018 zowat 20.000 bezoekers mogen ontvangen op onze site. Allen hartelijk dank daar voor.