24-07-2021 Uit de oude Doos.

In 1973 zijn we voor het eerst begonnen met het houden van postduiven. Toen hadden de liefhebbers nog geen computers en de verenigingsuitslag werd met de hand geschreven en later uitgetypt. Heb toen zelf een stamboom gemaakt van onze duiven.

Bovenstaand een afbeelding van een uitslag van 1999 van de eendaagse fondvlucht vanuit Etampes. Opvallend hieraan is dat T. Leusink en Zn er 112 duiven mee hadden. Nu praten we veel over de aantallen duiven die een Verkerk en Koopman mee hebben, maar T. Leusink en Zn waren toen reeds hun tijd ver vooruit met hun aantallen mee. Ze hebben wel de eerste getekende en tweede getekende duif voorop, best knap met dat aantal mee.

Het dagboek over het jaar 1980, we draaiden goed mee op de fondvluchten.

Helemaal links achter de tafel ben ik met het trouwpak aan van Tonny Leusink, daarna van links naar rechts de heren in het zwart, Hans van de Berg, Piet Visscher, Adriaan Landkroon, Albert Ter Meer, Jozef Kuiper, Wim Krooshof en nog gedeeltelijk Jan Huurneman. Op de voorgrond van links naar rechts, mevrouw Huurneman, mevrouw Gerven, mevrouw van de Berg en Bennie Siemerink.

Lol, ik had nog geen hoge verwachtingen. 1x minimaal 100 stuks mee heb ik in dat jaar niet kunnen halen. De onderste is de belangrijkste, samen genieten van de aankomsten.