25-01-2024 Forse stijging.

Ik heb in 2023 25% meer bezoekers gehad op mijn website/blog dan in 2022.

Het aantal bezoeken is nu gestegen naar ruim 433.000

Daar ben ik zeer blij mee.

De groei van 25% meer bezoekers komt door twee nieuwe rubrieken op mijn blog. Dat zijn:

  • De bijdrage van Willem Mulder. Willem is een Nutritionist, pffff een lastig woord maar de betekenis ervan in Voersamensteller en Voedingsadviseur. Zijn artikelen zijn van een zeer hoog niveau en zijn adviezen zorgen er beslist voor dat uw duiven gezond blijven en ook sneller naar huis komen.

Enkele voorbeelden zijn:

Ik heb weer een mooi aantal artikelen van Willem Mulder mogen ontvangen zodat ook in 2024 zijn artikelen op mijn blog kunnen worden geplaatst. Ik heb hem reeds bedankt en ben er super blij mee.

  • De andere nieuwe rubriek op mijn site/blog in 2023 is dat ik een Blikvanger Special gemaakt heb van verschillende Nationale vluchten en eendaagse vluchten. Het voordeel is dat je in 1 artikel/blog van geheel Nederland kunt zien welke liefhebbers er goed gepresteerd hebben op de betreffende vlucht. Daar is echt een behoefte aan gezien de bezoekers aantallen van die artikelen. Nadeel voor mij is dat het erg veel werk is.

Afijn onderstaand wat voorbeelden:

Voor 2024 verwacht ik dezelfde groeicijfers, reden is dat ik in 2024 een Facebook account heb en ook daar mijn artikelen plaats waardoor er nog meer lezers mijn blog lezen.

Speciale dank aan Sabine, Dini en Jan, waar ik een beroep op kan doen om mijn artikelen te controleren op spel en taal fouten.