27-08-2023 Nationale TOP in het Duivenforum.

Met trots presenteren wij u alle namen van de forumleden voor zowel het marathon forum (zaterdag 9 december 2023) als het allround forum (zaterdag 13 januari 2024).

๐™ˆ๐™–๐™ง๐™–๐™ฉ๐™๐™ค๐™ฃ ๐™›๐™ค๐™ง๐™ช๐™ข
9 ๐™™๐™š๐™˜๐™š๐™ข๐™—๐™š๐™ง 2023

ใ€‹๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ธ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ธ
Gerard Schalkwijk, een stabiele Marathonfactor uit Midden Nederland. Gerard Schalkwijk zet regelmatig spraakmakende prestaties neer op de marathon vluchten. Vooral ook de spectaculaire vroege aankomsten in het holst van de nacht zijn ongekend. 

ใ€‹๐—•๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ผ ๐—ž๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป
Al jaren 1 van de te kloppen mannen op de NPO marathon vluchten. Vele teletekstnoteringen waaronder ook meerdere overwinningen staan op naam van Benno. 

ใ€‹๐—›๐—ฎ๐—ป๐˜€ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป (Comb. Seelen)
Hans vormt samen met broer Robert een combinatie dat op vrijwel elk onderdeel hoge noteringen kan behalen. Met name op de marathon vluchten zijn deze heren uit Borne niet meer weg te denken in het snuitje van de uitslag. Vaak met een kleine korf grootse resultaten halen, dat kan de Combinatie als geen ander!

ใ€‹๐—ง๐—ถ๐—บ ๐—›๐—ฎ๐—ด๐—ฒ
De absolute alleskunner uit Woerden op de ochtend- en middaglossingen. Vele top uitslagen en nationale overwinningen werden er de afgelopen jaren bij Tim behaald.


๐˜ผ๐™ก๐™ก๐™ง๐™ค๐™ช๐™ฃ๐™™ ๐™›๐™ค๐™ง๐™ช๐™ข
๐™ฏ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐™™๐™–๐™œ 13 ๐™Ÿ๐™–๐™ฃ๐™ช๐™–๐™ง๐™ž 2024

ใ€‹๐—ฅ๐˜‚๐˜‚๐—ฑ ๐—•๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ (R.C.BAKKER)
R.C. Bakker (Bakker Pigeons) uit Zoelen is een vader en zoon team bestaande uit Dolf en Ruud Bakker. Door de jaren heen, eerder ook onder de naam R.A. Bakker & Zn., laten ze nadrukkelijk van zich horen door prachtige uitslagen en aansprekende overwinningen op de voor Nederland zo belangrijke NPO dagfond vluchten.

ใ€‹๐—”๐—ฟ๐—ป๐—ผ๐—น๐—ฑ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ป (Eijerkamp-Paalman)
Een jonge, zeer gedreven liefhebber met een grote passie voor onze mooie duivensport. Zo kunnen we Arnold het best omschrijven. Sinds dit jaar spelend onder de naam Eijerkamp-Paalman. Dit jaar heeft Arnold de rest van duivenminnend Nederland al flink laten zien wat hij en zijn duiven in z’n mars hebben.

ใ€‹๐——๐—ฎ๐—ป๐—ป๐˜† ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ด๐—ต (Team de Hoogh)
Team de Hoogh behoort al jaren tot de nationale top op de Eendaagse fondvluchten. De duivensport zit dan bij hen ook in het bloed. Generatie op generatie wordt de duivensport doorgegeven.

ใ€‹๐—™๐—ฎ๐—น๐—ฐ๐—ผ ๐—˜๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป
Wie kent hem nietโ€ฆFalco Ebben. Reeds jaar en dag succesvol duivenfotograaf en daarnaast ook talentvol duivenliefhebber.  Grootse resultaten werden tot op heden behaald op een klein hok en met relatief weinig duiven. Op de hokken van de familie Ebben bevinden zich lauter klasse postduiven.