03-03-2019 Eerste jongen geboren.

De eerste jongen zijn geboren. De meeste koppels zijn op eitjes gekomen maar heb nog een paar duivinnen welke lastig willen leggen. Zal daar in de toekomst wat strakker in worden en daarop gaan selecteren.

De duiven zien er super uit en zitten mooi strak in hun verenpak. Ze krijgen nu dagelijks de kruidenelixer van Jan Smit in het water en doe nu ook sinds kort deze elixer in het badwater omdat het ook goed is voor hun verenpak. Ik krijg nu verschillende liefhebbers op bezoek om het van Zon hok te komen bekijken en het valt hun ook op dat de duiven er zeer mooi bij zitten. Dit ondanks de weinige aandacht welke ik ze niet heb kunnen geven in verband met de drukte van het bouwen van het nieuwe hok en de verhuizing.

Ook heeft 1 van de bezoekers zelf de kruiden elixer van Jan Smit aangeschaft en hij kon na 1 week reeds aan zijn duiven zien dat ze er beter van werden. Tevens is Jan Smit een nieuwe elixer aan het ontwikkelen welke nog beter wordt dan de huidige. We zullen zijn site dan ook blijven volgen. Zie de site www.jansmitveendam.nl

In Neede zijn we begonnen om de rennen voor de tuinhokken af te breken. Het tuinhok blijft staan en wordt samen met het huis mee verkocht. Heb geen zin om het hok te gaan afbreken ook omdat deze op een gemetselde poer staat met een betonnen funderering.

Allen succes met de voorbereiding van het vliegseizoen 2019.