04-09-2023 Nieuwe namen schenkers t.b.v. bonnenverkoop Make a Wish.

Graag stellen wij u nieuwe namen van schenkers voor. De lijst met schenkers voor zowel de marathon, als de allround bonnenverkoop staat vol met prachtige schenkingen van (inter)nationale liefhebbers.

Hieronder enkele nieuwe namen met schenkers:

➜ Eli de Jong
➜ JE Kaman
➜ André Wildervank
➜ Derksen v/d Keuken
➜ Karel Rudolph
➜ Marcel Wegter
➜ Andre Vandercruyssen (B)
➜ Eddy Fleming
➜ Willem Tielemans
➜ Nico Tettero
➜ Richard Kniest
➜ Herman Strijker
➜ Eddy Grootjans
➜ Jan Nijboer
➜ Geert en Leandra Munnik
➜ Hans Hak
➜ Peter Crans
➜ Filip Porrez

𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗠𝗔𝗥𝗔𝗧𝗛𝗢𝗡 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽:
Zaterdag 8 November 2023 op www.toppigeons.com
Eindverkoop op zaterdag 9 december 2023. Een selectie van enkele bonnen zal een eindverkoop kennen.

𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗔𝗟𝗟𝗥𝗢𝗨𝗡𝗗 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽:
Zaterdag 9 december 2023 op www.gps-auctions.com
Eindverkoop op zaterdag 13 januari 2024. Een selectie van enkele bonnen zal een eindverkoop kennen.

𝗗𝘂𝗶𝘃𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁 𝗲𝗻 𝗱𝘂𝗶𝘃𝗲𝗻𝗳𝗼𝗿𝘂𝗺
Naast de eindverkopen staan er op de eindverkoopdagen ook een duivenmarkt en duivenforum gepland. Diverse standjes zullen aanwezig zijn, waaronder een duivenfotograaf, duivensportartikelen, TopPigeons, GPS-Auctions Elshout, Koek en Zopie.

Het duivenforum bestaat uit diverse nationale top liefhebbers. Hieronder het programma:
➜ 𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟵 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 (Marathon forum): 𝗚𝗲𝗿𝗮𝗿𝗱 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗹𝗸𝘄𝗶𝗷𝗸, 𝗕𝗲𝗻𝗻𝗼 𝗞𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗲𝗶𝗻, 𝗛𝗮𝗻𝘀 𝗦𝗲𝗲𝗹𝗲𝗻 en 𝗧𝗶𝗺 𝗛𝗮𝗴𝗲.
➜ 𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟯 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 (Allround forum): 𝗥𝘂𝘂𝗱 𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿, 𝗔𝗿𝗻𝗼𝗹𝗱 𝗣𝗮𝗮𝗹𝗺𝗮𝗻, 𝗗𝗮𝗻𝗻𝘆 𝗱𝗲 𝗛𝗼𝗼𝗴𝗵 en 𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼 𝗘𝗯𝗯𝗲𝗻.

Wees van harte welkom op zaterdag 9 december 2023 en op zaterdag 13 januari 2024 bij Zalencentrum het Twentse Ros, Twekkelerweg 227, 7553 LX Hengelo (o).
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen via www.luchtreizigers.nl en via de socials!

𝙈𝙖𝙧𝙖𝙩𝙝𝙤𝙣 𝙛𝙤𝙧𝙪𝙢: 9 𝙙𝙚𝙘𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧 2023

》𝗚𝗲𝗿𝗮𝗿𝗱 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗹𝗸𝘄𝗶𝗷𝗸

Gerard Schalkwijk, een stabiele Marathonfactor uit Midden Nederland. Gerard Schalkwijk zet regelmatig spraakmakende prestaties neer op de marathon vluchten. Vooral ook de spectaculaire vroege aankomsten in het holst van de nacht zijn ongekend.

》𝗕𝗲𝗻𝗻𝗼 𝗞𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗲𝗶𝗻

Al jaren 1 van de te kloppen mannen op de NPO marathon vluchten. Vele teletekstnoteringen waaronder ook meerdere overwinningen staan op naam van Benno.

》𝗛𝗮𝗻𝘀 𝗦𝗲𝗲𝗹𝗲𝗻 (Comb. Seelen)

Hans vormt samen met broer Robert een combinatie dat op vrijwel elk onderdeel hoge noteringen kan behalen. Met name op de marathon vluchten zijn deze heren uit Borne niet meer weg te denken in het snuitje van de uitslag. Vaak met een kleine korf grootse resultaten halen, dat kan de Combinatie als geen ander!

》𝗧𝗶𝗺 𝗛𝗮𝗴𝗲

De absolute alleskunner uit Woerden op de ochtend- en middaglossingen. Vele top uitslagen en nationale overwinningen werden er de afgelopen jaren bij Tim behaald.

**************************

𝘼𝙡𝙡𝙧𝙤𝙪𝙣𝙙 𝙛𝙤𝙧𝙪𝙢: 𝙯𝙖𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙜 13 𝙟𝙖𝙣𝙪𝙖𝙧𝙞 2024

》𝗥𝘂𝘂𝗱 𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿 (R.C.BAKKER)

R.C. Bakker (Bakker Pigeons) uit Zoelen is een vader en zoon team bestaande uit Dolf en Ruud Bakker. Door de jaren heen, eerder ook onder de naam R.A. Bakker & Zn., laten ze nadrukkelijk van zich horen door prachtige uitslagen en aansprekende overwinningen op de voor Nederland zo belangrijke NPO dagfond vluchten.

》𝗔𝗿𝗻𝗼𝗹𝗱 𝗣𝗮𝗮𝗹𝗺𝗮𝗻 (Eijerkamp-Paalman)

Een jonge, zeer gedreven liefhebber met een grote passie voor onze mooie duivensport. Zo kunnen we Arnold het best omschrijven. Sinds dit jaar spelend onder de naam Eijerkamp-Paalman. Dit jaar heeft Arnold de rest van duivenminnend Nederland al flink laten zien wat hij en zijn duiven in z’n mars hebben.

》𝗗𝗮𝗻𝗻𝘆 𝗱𝗲 𝗛𝗼𝗼𝗴𝗵 (Team de Hoogh)

Team de Hoogh behoort al jaren tot de nationale top op de Eendaagse fondvluchten. De duivensport zit dan bij hen ook in het bloed. Generatie op generatie wordt de duivensport doorgegeven.

》𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼 𝗘𝗯𝗯𝗲𝗻

Wie kent hem niet…Falco Ebben. Reeds jaar en dag succesvol duivenfotograaf en daarnaast ook talentvol duivenliefhebber.  Grootse resultaten werden tot op heden behaald op een klein hok en met relatief weinig duiven. Op de hokken van de familie Ebben bevinden zich lauter klasse postduiven.