11-04-2024 Uitslag Tijdrace Lievelde 30 km.

Sabine heeft mooi van alle vluchtduiven uitgerekend hoeveel minuten en seconden ze er over hebben gedaan om de 30 kilometer te overbruggen. Onderstaand de lijsten.

Nummer 90 is nog steeds niet gearriveerd, ik denk dat haar wat overkomen is. De 23-989 was vrijdagmiddag 12 april om 13.01 terug, gelukkig ongedeerd.

Wij noteren altijd wanneer een duif dag 2 of later is terug gekomen.

Staat er een sterretje achter het ringnummer van de moeder of vader dan betekend dat die duif niet meer aanwezig is op ons kweek- of vlieghok.

De jaarlingen staan er al mooi bij op de plekken 3, 7, 8, 11, 15, 16, 17, 18, 20 enzovoort. Dat stemt mij zeer tevreden.

De kleuren hebben te maken met het ouder koppel. Dezelfde kleur is hetzelfde koppel. Nadeel is dat het op een PC veel beter is te zien dan op de bovenstaande lijsten, nu zie je de verschillen minder.

De losplaats voor de trainingvlucht van de aanstaande zaterdag is gewijzigd. Bericht van onze afdeling: Goedemorgen, helaas is Kalkar per direct niet meer beschikbaar als losplaats. Het terrein heeft namelijk een nieuwe eigenaar die deze plek wil inzetten voor evenementen. Noord zal dit weekend daarom moeten uitwijken naar Gennep.

Mijn nieuwe afstand wordt nu 82,958 km. Dat is 19 kilometer verder dan Kalkar.