18-04-2023 100-jarig bestaan in actie voor Make-A-Wish Nederland.

πŸ“£π‘·π‘½ 𝒅𝒆 π‘³π’–π’„π’‰π’•π’“π’†π’Šπ’›π’Šπ’ˆπ’†π’“π’” 𝒃𝒆𝒔𝒕𝒂𝒂𝒕 100 𝒋𝒂𝒂𝒓 𝒆𝒏 π’Œπ’π’Žπ’• π’Šπ’ π’‚π’„π’•π’Šπ’†!

In 2024 vieren we het 100-jarig jubileum van onze vereniging De Luchtreizigers in Hengelo (O). Wij zijn bijzonder blij en trots dat onze club deze leeftijd mag gaan vieren. 

Om ons jubileum kracht bij te zetten, organiseren wij een grandioze bonnenverkoop met (inter)nationale bonnen van top liefhebbers. Deze verkoop zal plaatsvinden in 2 delen en zullen beiden een eindverkoop kennen. 

Om de opbrengst zo groot mogelijk te maken werken we samen met AndrΓ© van Boxtel van Top Pigeons en Lex de Jong van GPS-Auctions. Beide partijen hebben aangegeven hun volledige medewerking te verlenen met deze actie, waar we hen natuurlijk enorm dankbaar voor zijn.

De eerste verkoop zal starten op 8 november 2023 op de website van Top Pigeons. De eind (zaal)verkoop zal plaatsvinden op zaterdag 9 december 2023. 

De tweede verkoop zal starten op 13 december 2023 op de website van GPS Auctions. De eind (zaal)verkoop zal plaatsvinden op zaterdag 13 januari 2023. 

Een groot deel van de opbrengst zal naar Make-A-Wish Nederland gaan. Dit goede doel vervult de wensen van ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar, om hun leefwereld te verrijken met hoop, sterkte en vreugde. Als een kind kan geloven dat een wens kan uitkomen, kan het ook geloven dat het kan genezen!

Er is speciaal voor deze actie een filmpje gemaakt, kijk hieronder op het betreffende en tevens hartverwarmende filmpje:

Wilt u ook een bon schenken? Klik dan hier

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bekijk dan regelmatig onze nieuwe website www.luchtreizigers.nl of volg ons op de socials of op mijn blog.