22-07-2022 Overzicht(en).

Sabine maakt wekelijks prachtige overzichten in excel hoe onze duiven presteren en in welke volgorde ze terug kwamen op ons hok.

Onderstaand het eerste overzicht van onze duivinnen.

Per vlucht zie je de volgorde van de duivinnen, hoe ze terug kwamen op ons hok. Achter het ringnummer de groene vlakken betekend dat ze ook prijs hebben gevlogen.

De kleuren betekend voor ons uit welk koppel de duivinnen komen. De 21-981 en 21-902 bevinden zich niet meer in onze vliegploeg, u kunt zelf zien waarom niet meer. Ook 4 doffers staan op mijn lijstje maar deze heb ik nog even nodig als partner voor hun duivinnen voor de natour vluchten.

Het bovenstaande overzicht resulteert in het onderstaande overzicht.

Veel jaarlingen zullen zich op de natour vluchten moeten laten zien.

Onderstaand het eerste overzicht van onze doffers.

Het prachtige overzicht van onze doffers.

Ook hiervan hebben wij een overzicht per duif.

Bij de doffers is er een ploeg jaarlingen ingelast. Deze hebben eerst wat africhtings vluchten gehad. Daarna mochten ze mee met de klokvluchten, vandaar dat deze doffers maar 5, 6 of 7 vluchten mee zijn geweest. De 20-597 en 20-501 zijn broers van elkaar.

De bovenstaande overzichten zorgen voor een prachtig naslag werk. Maar het jaar is nog niet voorbij, de natourvluchten komen er midden augustus aan. Dan worden de overzichten weer aangepast. Sabine dank voor de mooie overzichten.