27-01-2018 NIC Lochem prijsuitreiking

Vanmiddag een prachtige prijsuitreiking gehad over het seizoen 2017 van ons nationaal inkorfcentrum te Lochem. Voor iedereen lag er een mooi kampioenschapsboekje op de tafels met daarin alle uitslagen en kampioenschappen.

Het was gezellig druk en alle prijswinnaars werden per vlucht in het zonnetje gezet. Deze middag wordt betaald door de inleg welke het nationaal inkorfcentrum mag ontvangen van de ingekorfde duiven. Tevens zorgt dan een leuke verloting ervoor dat deze middag kostend dekkend kan worden afgesloten.

Ook de duif- en hokkampioenen werden in het zonnetje gezet en mochten hun beker of diploma ophalen met daarop vermeld de gewonnen kampioenschappen. Overal winnaar en dus de keizerkampioen en winnaar van de grote beker (te leen voor 1 jaar) was Henk Wegh uit Lochem. En het was zeker niet de 1ste keer dat Henk deze beker mocht ontvangen. (zie de foto)

Ook was er een geweldig buffet aanwezig, kan alleen laten zien hoe mooi en goed dit verzorgd was door de onderstaande foto’s. Ik heb al eerder geschreven dat je dit wel kunt overlaten aan de familie Eggink.

Rest mij alle kampioenen de feliciteren en dank te zeggen aan het geweldige team vrijwilligers die deze middag tot een succes hebben gemaakt.