31-10-2022 Bezoekers Blog.

Ik zit nu op een 350.000 bezoeken per jaar. Daar ben ik uiteraard heel blij mee.

Het zijn er op dit moment ruim 32.000 per maand en 8.500 per week.

De bezoekers komen maar liefst uit 142 verschillende landen.

De top 5 van de landen met de meeste bezoekers zijn:

  1. Nederland
  2. België
  3. Verenigde Staten
  4. Duitsland
  5. China

Wat vooral opvalt is dat de Verenigde Staten bezig is met een opmars. Ik denk dat mijn site ongeveer 6 maanden terug gelinkt is op de 1 of andere duivenpagina daar in de Verenigde Staten.

Ik ben mij bewust van mijn verantwoordelijkheid betreffende mijn blog want binnen een week lezen veel liefhebbers mijn blog. Het is belangrijk om het bij de feiten te houden. Netjes te blijven en positief te blijven. Dat laatste valt mij soms best zwaar want dikwijls zie ik zaken voorbij komen waar ik het beste mijn lezers voor kan beschermen.

Ik hoop natuurlijk dat mijn lezers er veel plezier aan beleven, maar ook hun voordeel kunnen doen met de tips of onze praktijk ervaringen.

Ook krijg ik steeds meer input van mijn lezers dit ondanks het feit dat reacties op mijn blog niet gegeven kan worden. Ik doe dat bewust zodat ik zelf mijn tijd kan bepalen hoe lang ik met mijn blogs bezig ben. Het is wel zo netjes op de reacties op mijn site te beantwoorden, ik ben dan bang dat er teveel tijd in gaat zitten. De slimmerikken halen de gegevens vaak van de stamkaarten af.

Het afgelopen jaar heb ik 1 keer een artikel weer op concept gezet, dus van het internet afgehaald na een dreigement aan de leden van mijn vereniging. Ik wilde niet dat er leden van mijn vereniging de dupe zouden worden van mijn blog. Ook heb ik wel eens een blog inhoudelijk aangepast als daar reden voor was. Maar het laatste jaar heb ik dat maar 1 of 2 keren gedaan. Soms krijg ik aanvullende informatie aangereikt die het waard is om te vermelden in mijn reeds gepubliceerde blog.

Voordat mijn blog online komt, is deze altijd gecontroleerd op schrijffouten of spelfouten. De meeste controles voert Sabine uit, ze is goed in de Nederlandse taal en het ontdekken van schrijffouten. Ook Jan en Dini voeren die controles uit. Ik kan ze alleen maar ontzettend bedanken want ze helpen mij bij het behalen van de bovenstaande getallen.

Heeft u tips of vragen voor mij? Eenmalig hierbij mijn mailadres.

Aan alle lezers/bezoekers van mijn site. Hartelijk dank daarvoor. Ik hoop nog vele artikelen te mogen schrijven die uw aandacht mogen hebben.

wim.willemsen59@gmail.com