08-04-2018 Fondmathadoren

Vanmiddag prijsuitreiking gehad van de Fondmathadoren nog over 2017 in de IJssel hoeve te Doesburg. Het gaat hierbij om 1 van de twee bovenste getekenden te draaien op de vluchten Sint Vincent, Dax en Bergerac. Op elke vlucht zijn er dan een 26 tal prijzen te winnen. (250 euro, 175 euro, 150 euro, 75 euro, 50 euro, 25 euro en Sponsorprijzen)

Klik op de volgende link voor de vluchtwinnaars / gewonnen prijzen en de winnaar van de Dumphuis  Bokaal 2017 Prijswinnaars 2017

Dit is 1 van de gezelligste Fondclub van Nederland. Ik ben er al jaren lid van en dat is nog een erfenis van de tijd dat ik alleen de overnacht vluchten vloog met mijn fond duiven. Omdat mijn vrouw de fond vluchten niets aan vond hebben we samen besloten om over te stappen naar de snelheid en fors te gaan investeren in snelheid duiven. De eerste duiven waren laatjes welke in het jaar 2010 zijn aangeschaft van Johan Meulenkamp uit Rietmolen. Heb nog steeds 2 duiven hiervan op mijn hok zitten omdat deze een karrevracht aan prijzen hebben binnen gesleept en ik het zonde vindt om er afstand van te nemen. Ze zijn dit jaar van het weduwschap afgehaald en zitten nu bij de jongen in.

Samen met Lida en Johan Lammersen zijn we naar Doesburg gereden voor de gezellige middag. M. Orriëns, B. Middelhuis en M. Pfijffers en zijn vrouw zaten in de andere auto. 

Orriëns was als eerste geëindigd op Bergerac en onderstaande foto is voor hem. 

Tevens is er altijd een geweldig gratis koud en warm buffet beschikbaar, zie de onderstaande foto’s. Ook is er altijd een geweldige verloting waarmee ze wel een kwartier bezig zijn om alle prijzen te trekken en te verdelen. Ook kun je van de 1e prijswinnaars per vlucht een jonge duif winnen. Al met al steeds een prijsuitreiking/middag om na uit te kijken.

Familie Heezen hartelijk dank voor de gezellige middag en organisatie en alle prijswinnaars van harte proficiat.

Ik heb mij zelf afgemeld voor 2018 omdat er geen enkele fond duif meer aanwezig is op mijn hok. Kon dus de laatste paar jaar al niet meer mee doen aan deze mooie competitie. Voor de gezelligheid lid gebleven, maar nu de knoop maar doorgepakt. Mocht u mee willen doen met deze mooie fond club dan even contact opnemen met Arie Heezen.