14-03-2021 Pipa verkoop Marc De Cock.

Vandaag liep bij Pipa de verkoop af van Marc De Cock. Het is haast onvoorstelbaar hoe ook in deze verkoop de biedezels aan het bieden zijn. Bij alle grote bedragen zijn ze zeer actief.

Onderstaand de voorbeelden:

Verkoop 1.01

Alle biedezels met biedingen tot en met 1 Maart bieden vandaag niet meer mee. Ze weten ook goed wanneer ze moeten stoppen met bieden, om niet te duif te kopen. Heel veel bekende biedezels namen. Het is gewoon teamwork wat ze afleveren. Ragnar69 koopt de duif voor 50.000 euro.

Verkoop 4.01

Ook deze duif koop Ragnar69, maar op zijn bieding van 10 Maart. Vandaag wordt er niet op geboden. Limbourg en Thone Pigeons zijn weer de belangrijkste biedezels.

Verkoop 5.01

Lol dit, het is de eerste keer dat ik zie dat een biedezel aan een duif blijft hangen. Thone Pigeons in dit geval, samen met Limbourg en andere bekende biedezels was hij weer zeer actief met het ophogen van de bedragen. Maar ik verwacht dat er zeker een afspraak loopt met Marc De Cock. Meestal weten ze wel hoe ze dat onderling moeten oplossen.

Verkoop 7.01

Alle biedezels tot en met 5 Maart, bieden wederom niet meer mee op 14 Maart. Thone Pigeons en Limbourg krijgen nu hulp van Tom van Gaver en Bart Geerinckx. De duif werd verkocht voor 32.000 euro aan Zxrxx.

Verkoop 8.01

Nu weer, alle bieders t/m 5 Maart bieden niet meer mee op 14 Maart. Bart Geerinckx, Thone Pigeons, Limbourg en Wayne Gretzky zijn de bekende biedezels.

Verkoop 9.01

Het bod van 25.000 euro door Limbourg werd uitgebracht op 1 Maart. Het enige bod vandaag is van Ggww5 voor 25.500 euro. Hij is de pineut. Daar onder staan allemaal biedezels. Zullen ze geweten hebben dat er iemand geinteresseerd was voor een hoger bedrag. Ik verwacht het wel anders spelen ze poker met 25.000 euro. Zo lijkt het althans als er geen onderlinge afspraken lopen met de verkoper. Wellicht heeft hij wel gezegd onder de 25.000 gaat de duif niet weg. Wie weet.

Verkoop 11.01 Co-breeding met PEC.

De laatste bieding was van 2 Maart 39.500 door Lucy321. Daar is niet overheen geboden. Lucy321 is ook een biedezel. Deze duif mocht niet onder de 40.000 euro verkocht worden en de biedingen zijn gedaan, op een enkel bod na, door allemaal biedezels. Deze duif is op papier wel verkocht maar in werkelijkheid niet. Zie de onderstaande biedingen.

Het is dus mislukt om deze duif verkocht te krijgen voor 40.000 euro.

Verkoop 12.01 PEC duif.

Maar 1 bieding vandaag door Ggww5. Op FXX na wederom allemaal biedezels.

Deze verkoop op Pipa is volgens een vooropgezet plan opgezet. De biedezels hebben daarbij een belangrijke taak. Ik denk er het mijne van. Wat denk U?

De totale opbrengst is 462.000 euro maar daar zitten 2 duiven bij die niet verkocht zijn. De duiven die door de biedezels zijn ingezet brengen 217.000 euro op inclusief de 2 niet verkochte duiven. (VERKOOP 5.01 en 11.01) De biedezels hebben dus een groot belang, zowat 47% van het totaal bedrag.

Hoe meer ik mij er in verdiep, hoe beter ik het systeem herken hoe het bij Pipa werkt. Bij deze verkoop is er vooraf bepaald hoeveel euro’s de beste duiven moeten opbrengen. Daarvoor worden de biedezels ingezet, alles is dus vooraf geregiseerd. De biedezels zitten in een app groep en krijgen vooraf bericht tot hoe hoog ze kunnen bieden. Blijft de vraag over of Pipa ook misbruik maakt van de voorinformatie die ze ontvangen van hun klanten dat ze geinteresseerd zijn in een topduif of deze zelfs vooraf willen bekijken. Maar als je een verkoop zo kunt regiseren met de biedezels dan denk ik daar het mijne van.

Op mijn Blacklist met Pipa biedezels staan reeds 20 namen/biedezels die voor Pipa de duiven op een vooraf afgesproken bedrag zetten. Op 19 maart zet ik de lijst online.